Aletta bakt brood, en het is tijd voor een volgende stap. Prutsen aan een website en een eerste blog.
Ik geniet van het organiseren van het broodbakproces en van het continue verbeteren van het brood. De klanten vinden het brood lekker, en geven direct of indirect aan waar ruimte voor verbetering of verandering is. Het geeft me energie!
Ik denk na over waar ik heen wil met mijn brood. Een micro-bakkerij, een buurtbakkerijtje, een specialist-in-lekkerrr-brood. Groter worden, verbreden, verdiepen? Blijf ik bakken in de keuken, of wordt het een werkruimte in de tuin, of toch iets buiten de deur? Is er perspectief voor een verdienmodel? Hoe wil ik groeien? Het zijn belangrijke vragen voor deze startende ondernemer. Mijn klantenlijst groeit heel langzaam, precies snel genoeg om te blijven passen bij mijn eigen ontwikkelproces.
Voorlopig focus ik op het allerbelangrijkste: goed zijn en nog beter worden in wat ik het allerliefste doe. Lekker brood maken.